Praktisk information

Välkommen till Säkerhet Syd

Nedan hittar du de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret nedan?  Kontakta oss så hjälper vi dig!

Generell info

Onsdag 26 februari kl. 09.00-17.00
Torsdag 27 februari kl. 09.00-16.00

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Du hittar boendealternativ här. Om du bor på Arena Hotell, använd koden EVENT så får du 10% rabatt. 

Med tåg
Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 meter från Malmömässan.

Med buss
Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie. Kinje 6 har även en hållplatsen ”Hyllie vattenpark” vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Med flyg
Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Med bil
Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

På plats

Ja, det finns en bevakad garderob på plats. 

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mötesplatsen. Detta gäller däremot inte ledarhund.

På Malmömässan finns två restauranger, Restaurang Cloud och Restaurang Forest, i direkt anslutning till konferensavdelning och mässhall. Det finns även ett Café i foajén och ett på mässgolvet.

Program

Nej, föreläsningarna ligger på scener på mässgolvet och dessa kan man inte förboka plats på. Det är först till kvarn på de stolar som finns. Det kan däremot krävas föranmälan till vissa utbildningar, fördjupningskurser och frukostseminarier. 

Biljetter & anmälan

Nej, entrén till Säkerhet är gratis för dig inom branschen. Notera dock att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kan kosta eller ha en avgift om man är anmäld men inte kommer. 

Om du har skrivit in felaktiga kontaktuppgifter kontaktar du Karin.Gershagen@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Din biljett skickas till din e-mail vid bokningstillfället. Om du inte hittar din biljett kan du maila Karin.Gershagen@easyfairs.com så skickar vi om din biljett till dig.

Hitta hit

Scroll to Top