DANALOCK V3 – För det smarta hemmet

Beskrivning​

Det händer en hel del i dagens hushåll; barnen kommer hem från skolan, hundvakter, städhjälp, barnvakter. Till och med leverantörer av matkassar eller paket erbjuder nu möjligheten att leverera till ditt hem även när du inte är hemma. Att hantera mekaniska nycklar i dagens aktiva hem har blivit alldeles för besvärligt och osäkert.
Danalock’s smarta lås för bostäder erbjuder säker hantering som snabbt och enkelt kan anpassas och ändras. Danalock V3 har designats för att kunna installeras på de flesta befintliga dörrar. Skruva fast den tillhörande fästplåten på dörren, sätt på ditt Danalock på fästplåten, vrid och du hör ett knäpp när det sitter på plats. Med Danalock ser din dörr ut precis som vanligt, inget berättar att det sitter ett smart lås på insidan. Inget som uppmanar förbipasserande att försöka manipulera.
Om vissa familjemedlemmar inte vill använda
en mobiltelefon för att öppna, eller om du glömt eller förlorat den, kan du öppna med din nyckel precis som vanligt.
Elektroniken sitter på insidan av dörren, vilket skyddar den mot vandalism, extremt väder och smuts.

Danalock använder AES256, den mest avancerade krypteringsmetoden för att överföra data och TPM – Trusted Platform Module – för lagring av krypterade nycklar. Den höga säkerhetsnivån har godkänts av företag som Apple, Amazon, Google Nest och många fler. Det finns ett växande nätverk för smarta enheter till ditt hem; termostat, belysning, hemmalarm etc. och Danalock smarta lås fungerar friktionsfritt tillsammans med många av dessa produkter. De smartaste av smarta enheter fungerar tillsammans för att kunna erbjuda komfort, bekvämlighet och kostnadsbesparingar.
Välkommen till monter H:02 om du vill veta mer om hur du skapar ett smart hem.

Media

Galleri

Hemsida

Nedladdningar

    Scroll to Top