Key Control Sweden AB

Om oss

Vill du få fullständig kontroll över alla nycklar, och slippa ödsla tid på att leta efter nyckelknippan? Med marknadens ledande elektroniska nyckelskåp från Morse Watchman slipper du detta och kan istället skriva ut en logg på allt som hänt i nyckelskåpet.
Med återförsäljare i över 90 länder har Morse Watchman varit ledande på marknaden sedan det första elektroniska nyckelskåpet kom i drift. Morse Watchmans produkter ligger alltid steget före när det gäller driftsäkerhet och livslängd.
Våra låsta nyckelplatser ökar säkerheten och skapar trygghet genom att varje användare endast har tillgång till de nycklar de behöver. Har du inte tillgång till en server? Vi erbjuder produkter som kan stå både uppkopplade och ”stand alone”.
Är du i behov av att kunna nödrycka en nyckel? Med Key Bank Touch är nycklarna olåsta men loggar fortfarande allt som sker i skåpet. Detta gör det möjligt att nödrycka en nyckel vid behov. Som din expert på nyckelhantering i Västerås är vi stolta över att tillhandahålla detta revolutionerande nyckelskåp.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om alla fördelar med elektroniska nyckelskåp från Morse Watchman!

Markerad produkt

Nyheter

Kontakta oss

Scroll to Top