Aras Security

Om oss

ARAS Security är en erkänd specialist inom kombinerade säkerhetssystem, och exklusiv återförsäljare av NOX i Skandinavien.

NOX är marknadens mest flexibla och kraftfulla inbrottslarm och passersystem. Systemet är öppet, vilket ger kunden möjlighet att fritt välja installatör och anpassa tillhörande produkter som exempelvis kortläsare och detektorer efter behov.

NOX är helt utan återkommande licenser, och systemet är modulbaserat vilket betyder att det anpassas efter varje kunds fastighet.

En av många styrkor i NOX är möjligheten att integrera med andra system i organisationen. ARAS Security utvecklingsavdelning bygger själva integrationer, vilket säkerställer effektiv leverans och att kundens behov blir mött.

NOX kan styras från iOS app eller android, och till den som har flera anläggningar med NOX finns multicentralsplattform SIMS.

SIMS är en kraftfull och överskådlig programvara som samlar alla NOX-anläggningar i en vy. Från SIMS kan användaren själv styra inbrottslarm och passersystem, användarhantering, CCTV och mycket mer.

Varmt välkommen förbi vår monter för att se hela utbudet och tillsammans med oss utforska hur vi kan skräddarsy en lösning efter dina specifika behov.

Markerad produkt

Nyheter

Kontakta oss

Scroll to Top