ESET fick guld i datasäkerhet

IT-säkerhetsföretaget Eset tilldelades guld- och bronsplaceringar i AV-Comparatives Summary Report 2019. AV-Comparatives är en testorganisation som använder en av världens största samlingar av kodprover för att skapa en verklighetsnära miljö där de kan genomföra mycket noggranna tester.

Rapporten granskade Windows-produkter för konsumenter från 16 olika leverantörer. ESET tog hem utmärkelser i tre kategorier: guld i total prestanda (låg systempåverkan), guld i förbättrat verklighetstest (avancerat skydd mot olika hot) och brons i test för falska larm.

– Erkännandet Eset fått från AV-Comparatives är ett bevis på vårt engagemang för våra kunder och vårt löfte om att alltid leverera de bästa lösningarna för IT-säkerhet. Det är synnerligen viktigt för oss att säkerställa att kunderna har det allra bästa skyddet mot de senaste hoten. Det är en ära för oss att erhålla dessa utmärkelser och att få erkännande för att vi är en nyckelspelare vad det gäller att göra tekniken säkrare för oss alla, säger Jiří Kropáč, chef för ESETs laboratorier för virusdetektering.

Den 26 februari kommer Anders Nilsson, IT-säkerhetsexpert på ESET, till Säkerhet Syd för att visa hur enkelt det är att hacka uppkopplade enheter och vad du kan göra för att skydda dig.

Scroll to Top