Nätverkslunch Qnet

Nätverkslunch: Qnet​

Onsdag 26 februari kl. 11.30-13.00  |  Engelska Parken, Malmömässan

Qnet är en förening med ändamål att skapa samverkan mellan kvinnor i ledande befattning som arbetar med säkerhet i olika roller och verksamheter eller utbildar sig inom säkerhet. Qnet är öppet för alla kvinnor med ledande befattning, aktiva inom säkerhet genom sitt yrke eller utbildning.

I ett samtal mellan Lotta Eriksson från Qnet och Malin Ekblad, vinnare av Qnetpriset 2019, berättar Malin om hur det är att arbeta som säkerhetschef i de tre kommunerna Trelleborg, Vellinge och Skurup. Hon beskriver kommunernas olika förutsättningar, vilka utmaningar och möjligheter hon ser i sitt arbete och varför hon brinner för samverkan. Hon kommer även att ge några tips på hur man får samverkan att bli verklighet och inte stanna vid tomma ord.

Qnet bjuder på lunchsmörgås i samband med seminariet.

Lotta Eriksson
Projektledare och ansvarig säkerhetsutbildningarna
Företagsuniversitetet

Malin Ekblad
Säkerhetschef
Trelleborgs-, Vellinge- och Skurups Kommun

Anmälan

Anmälan är stängd.

Scroll to Top